Ring oss: 070-274 32 43

Om oss på Side by side

Att arbeta som personlig assistent är ett av de mest fantastiska men svåraste arbeten som finns, ofta ska du vara osynlig men göra allt precis så som om att kunden gjorde det själv. På Side by side är varje rekrytering unik och du som arbetar som assistent är handplockad av just din kund.

 

Side by side vill att du ska bli sedd och hörd i ditt arbete som personlig assistent. Vi är din arbetsgivare och vi vill visa att vi värderar ditt arbete och ditt engagemang genom att ge dig bra anställningsvillkor och konkurrenskraftig lön.

 

Som anställd hos oss har du rätt till friskvård. Side by side är även kopplat till Företagshälsovården.

 

Side by side följer det kollektivavtal som är upprättat mellan Vårdföretagarna och Kommunal vilket är en trygghet för dig som jobbar som personlig assistent.

 

Som assistent hos oss kommer du att ha möjlighet att genomgå flera utbildningar. Introduktionsutbildning, förflyttningsteknik, HLR och utbildningar rörande kunds specifika funktionsnedsättning är några exempel. Vidare så kan intressanta föreläsare ge dig en vidareutveckling, både personligen och i din yrkesroll.

 

Vi kommer tillsammans att upprätta en kompetensutvecklingsplan för att tillgodose dina behov för att utvecklas som assistent samt att ge dig de verktyg du behöver för att göra ditt bästa i arbetet hos just din kund.

 

Vi anordnar regelbundet olika aktiviteter och träffar, både för dig som assistent och för kunder. För att du som assistent ska få träffa andra personliga assistenter arrangerar vi trivselkvällar med olika teman.

 

Som personlig assistent hos oss på Side by side blir du vår ambassadör och vi välkomnar dig att kontakta oss och bli ett med vårt företag.

Bildbeskrivning