Ring oss: 070-274 32 43

Kund hos Side by side

För dig som är kund hos Side by side finns jourtelefon där du kan nå oss dygnet runt.

 

Som kund hos Side by side har du en egen erfaren kontaktperson. Tillsammans med kontaktpersonen går ni igenom vad som är viktigt för dig och utformar assistansen efter dina önskemål och förutsättningar. För oss är det viktigt att du har inflytande över din assistans och att du känner dig trygg med dina assistenter.

 

Tillsammans med dig rekryterar vi dina personliga assistenter. Det är du som bestämmer vem som ska jobba hos dig.

 

Vi erbjuder råd och stöd i samband med omprövningar och andra juridiska frågor rörande LSS. Om du inte har assistans idag erbjuder vi dig kostnadsfri hjälp med din ansökan.

 

Vi anordnar regelbundet olika aktiviteter och träffar, både för dig som kund och för assistenterna.

 

Dina assistenter får bra anställningsvillkor. Genom konkurrenskraftiga löner kan vi attrahera och behålla duktiga assistenter. Dina assistenter erbjuds också friskvård.

 

Till varje kund finns en administratör kopplad som ser till att all administration och lönehantering fungerar på ett smidigt sätt.

 

Vårt mål är att du ska vara trygg i din assistans. Kompetens, hög tillgänglighet och ett personligt bemötande är viktigt för oss.

 

Har du assistans idag och vill byta assistansanordnare? Kontakta oss så hjälper vi dig med hela processen.


Side by side är godkända av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) att bedriva verksamhet inom personlig assistans enligt LSS.

Bildbeskrivning